Yogapret   >

Tijdens deze 8 weekse cursus leert u meer in het Hier en Nu te leven en het leven anders te beleven. Daarnaast krijgt u handvatten mee om met de symptomen, de behandeling en de bijwerkingen van u ziekte om te gaan.

Dit doen we door verschillende meditatie vormen, door yogahoudingen, ademhalings oefeningen en samen mindfulness te beoefenen. We raden u aan om deze oefeningen thuis te blijven doen. Daarnaast luisteren we naar elkaars ervaringen.

Gebruik de oefeningen die jou steun geven, dwz ze helpen je om je te ontspannen en jezelf en anderen met liefde, zorg, geduld en vriendelijkheid te benaderen. Ze zijn bedoeld om te zien als een extra bron die je kan aanspreken, een aanvulling op de behandeling en begeleiding die je van een professional krijgt. Blijf bovenal verantwoordelijkheid nemen voor jouw eigen lichaam en je welzijn.

Het beoefenen van mindfulness(meditatie) is gewoonlijk veilig en werkt doorgaans positief op de kwaliteit van leven. 

De trainingen worden gegeven door Marinka Maas en Finy Sheils. We beginnen op vrijdag 13.30-15.00 op 19 januari tot en met vrijdag 18 maart 2016 in de studio van Yogapret op de Wiegerbruinlaan 8a, te Uithoorn. 

De 8 weekse Mindfulnesstraining kost 295 euro en is uit te breiden met een Stilte Dag en/of met een Klankreis.